Menú

Zona Educació Antecedents

L'any 2010, convençuts que la formació és la base del futur de la nostra societat i de la nostra economia, i davant de la constatació del desconeixement de l'oferta formativa de la comarca, per part de joves i d'altres persones interessades en formar-se, es va creure convenient organitzar una fira d'educació i treball per tal que esdevingués l'aparador on mostrar tota l'oferta formativa postobligatòria de la comarca.

Així, l'any 2011, per primera vegada, s'organitza la Zona Educació 1a. Mostra d'Ensenyament i Aprenentatge del Garraf. Encoratjats pels bons resultats, la Zona E es va fer en una segona edició (2012) i una tercera (2013)...fins a dia d'avui.

Des de la seva creació, de mica en mica, s'han anat incorporant tot un seguit de millores i canvis que han contribuït a enriquir-la i millorar-la.

Objectius generals

  • Informar sobre l'oferta formativa postobligatòria (a partir de l'ESO) existent a la comarca del Garraf a aquells col·lectius més especialment interessats en formar-se.
  • Apropar tota aquesta informació a la ciutadania en general.
  • Oferir un servei d'informació i orientació educativa d'atenció personal a les persones interessades en formar-se que les ajudi en la decisió de fixar els seus itineraris formatius.

Objectius específics

  • Crear un espai de trobada i d'intercanvi d'informació entre professionals del món educatiu que els faciliti la col·laboració mútua.
  • Crear un espai d'intercanvi d'informació entre professionals del món de l'educació i els del món empresarial que els possibiliti la cooperació recíproca.
  • Oferir un espai als centres educatius en el qual puguin difondre la seva oferta formativa i així poder captar futur alumnat.
  • Oferir actes al voltant de temes relacionats amb l'educació i el treball adreçats a l'alumnat, les seves famílies i a professionals del món educatiu i professional.
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord