Menú

Tastets

 • Orientació

  Orientació

  Informació de l'estructura i funcionament dels PFI-PTT, dels cursos FOAP i del projecte SINGULARS. A tots ells s'hi pot accedir sense la GESO.

 • Pràctica d'ofici

  Pràctica d'ofici

  Si voleu conèixer cadascun dels oficis, podeu consultar vídeos que us ajudaran a triar el sector que millor encaixi amb els vostres interessos.

 • Preinscripció

  Preinscripció

  Les preinscripcions als PFI-PTT són del 25 de maig al 5 de juny. Consulteu el procés, la documentació i els criteris per accedir. 

El projecte Tastets és un recurs per als joves que al finalitzar l'Educació Secundària Obligatòria possiblement no n'hagin obtingut el títol. Des de l'IMET, els oferim l'oportunitat de conèixer les diferents opcions que la nostra comarca proposa per a aquest alumnat amb la intenció que puguin incorporar-se de nou al sistema educatiu i continuar els seus estudis o bé s'insereixin en el mercat de treball amb millors possibilitats d'obtenir una ocupació qualificada i duradora.

També els proporcionem eines i recursos per a dissenyar el seu propi itinerari acadèmic i professional i els acompanyem en la seva presa de decisions.

Els Tastets pretenen ajudar el jovent en la seva tria; per això és important que  l'alumne/a conegui quins són els seus interessos, les seves capacitats, les seves aptituds i - tot i el moment d'incertesa en què estem vivint - la realitat del mercat laboral, de manera que pugui definir millor el seu futur professional.

Informació i consultes

En aquest enllaç podeu trobar les preguntes més freqüents relacionades amb el PFI:
http://xtec.gencat.cat/ca/curriculum/professionals/pfi/preguntes-frequents/

I per a qualsevol dubte o comentari ens podeu enviar un missatge a:
info@imet.cat

Imatges: freepik

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord