Menú

Programa persones majors 30 anys - 30 PLUS

Ets una empresa i has pensat en contractar nou personal?

L'IMET, en col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), inicia per 7è any consecutiu, el Programa 30 Plus que ofereix a les empreses ajudes per a la contractació de noves persones treballadores.

 

A qui s'adreça?

A empreses del municipi de Vilanova i la Geltrú que vulguin contractar a nou personal major de 30 anys, en situació d'atur i residents al mateix municipi.

 

Quins són els objectius del Programa 30 Plus?

  • Aconseguir contractes laborals i assessorar a les empreses en relació a les seves necessitats laborals.
  • Afavorir la inserció  mitjançant contractes laborals de mínim 6 mesos.
  • Dotar als i les participants de competències i/o formació vinculada al lloc de treball  (accions formatives de 20 a 100 hores).
  • Posar a l'abast dels empresaris persones que s'adequaran en un alt grau al perfil requerit pel desenvolupament del lloc de treball.

 

Quins requisits principals han de complir les empreses per poder contractar?

  • Les empreses o les persones autònomes contractants han d'estar ubicades a Vilanova i la Geltrú. No poden ser Empreses de Treball Temporal (ETT), centres especials de treball i/o empreses d'inserció laboral.
  • Les empreses no poden haver acomiadat a cap persona del mateix perfil o categoria professional durant els últims 3 mesos.
  • Una mateixa empresa només pot sol·licitar un màxim de 5 contractes subvencionats.
  • Les empreses i/o persones autònomes han d'estar al corrent de les despeses de la Seguretat Social.

 

Quins requisits han de complir les persones que formaran part de l'empresa?

Les persones contractades han de ser residents a Vilanova i la Geltrú, estar en situació  d'atur (inscrites al SOC com a demandants d'ocupació no ocupats) i ser majors de 30 anys.

 

*Aquesta convocatòria i tenint en compte l'ordre EMT/1790/2022, es prioritzaran l'atenció dels col·lectius amb especials dificultats d'inserció: persones aturades de llarga durada i persones treballadores en situació d'atur majors de 45 anys. 

 

Aquest contracte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus regulat per l'Ordre ORDRE TSF/284/2016, de 24 d'octubre”.

Per a més informació clica aquí.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord