Menú

Programa persones majors 30 anys - 30 PLUS

Programa 30 Plus

Inserció de persones desocupades de 30 anys i més

A qui s'adreça?

El programa va dirigit a persones en situació d'atur de 30 anys i més, preferentment de 30 a 45 anys i baix nivell formatiu, o més grans de 45 anys amb més nivell formatiu si són aturats/des de llarga durada (més d'un any a l'atur).

Objectius

  • Afavorir la inserció mitjançant contracte laboral (mínim 6 mesos)
  • Adquisició de competències i/o formació vinculada al lloc de treball (accions formatives de 60 a 150 hores)
  • Posar a l'abast dels empresaris persones que s'adequaran en un alt grau al perfil requerit per el desenvolupament del lloc de treball.

Organització

1.- Prospecció i assessorament d'empreses

L'objectiu és aconseguir contractes laborals per a les persones participants del programa, analitzant cada lloc de treball i assessorant a les empreses durant tot el procés de contractació.

2.- Formació

La formació està vinculada al contracte de treball i a les necessitats del participant. S'estableix un pla formatiu personalitzat en un ofici ( obligatori) i formació en competències genèriques (opcional).

La formació es pot realitzar abans de la formalització del contracte ( l'empresa signa un compromís de contractació) o de forma simultània.

3.- Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Els objectius i accions que es portaran a terme consistiran en la selecció de les persones més adequades als llocs de treball detectats i continua amb un procés personalitzat d'orientació, tutorització, disseny i seguiment de la formació i acompanyament en la contractació.

4.  Experiència professional

L'experiència professional en empreses i/o entitats sense ànim de lucre, mitjançant un contracte de treball amb una duració mínima de 6 mesos, té per objectiu facilitar l'aprenentatge i adquisició de competències professionals per part de la persona desocupada en un entorn real de treball i afavorir la seva inserció laboral en l'empresa. 
La empresa pot sol·licitar la subvenció equivalent a la quantia de 1.050€ per cada mes de contracte a jornada complerta fins un màxim de 9 mesos.


Per APUNTAR-SE AL PROGRAMA vine a l'infoIMET i porta'ns la documentació següent :

- Fotocòpia del DNI o NIE 
- Currículum vitae
- Fotocòpia d'inscripció al SOC com a Demanant d'Ocupació No Ocupat (DONO)

Programa 30 Plus

Aquest contracte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus regulat per l'Ordre ORDRE TSF/284/2016, de 24 d'octubre”.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord