Menú

Programa de Formació i Inserció PFI-PTT

Programa de Formació i Inserció (PFI) - Pla de Transició al Treball (PTT)

Són programes adreçats a joves (d'entre 16 i 21 anys d'edat) que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) que tenen una finalitat formativa i professionalitzadora en un perfil professional concret.

El centre de referència dels PFI-PTT és l'Institut Joaquim MIR i la seu del PTT es troba a l'IMET

Continguts:

El curs s'estructura en:

 • Mòduls de formació general per a l'adquisició de competències instrumentals bàsiques que han de facilitar l'assoliment de les competències professionals: operacions matemàtiques bàsiques, comunicació oral i escrita (català, castellà i anglès), TIC, entorn social i incorporació al món professional.
   
 • Mòduls de formació professional per a l'assoliment de les competències professionals, que inclouen un mòdul de pràctiques en empreses.
   
 • Accions de seguiment i orientació de l'alumnat.

Durada

La durada dels PFI és d'un curs escolar: de setembre a juny (1.000 hores).

Nombre d'alumnes per curs: entre 15 i 17 persones.

Què podràs fer després?

 • Un cicle formatiu de grau mitjà.
 • Accedir a les Escoles d'Adults per obtenir el GESO
 • Treballar com a auxiliar amb un certificat professional de nivell 1.
Programa de Formació i Inserció (PFI) - Pla de Transició al Treball (PTT)

Oferta formativa 2021-2022

 • PTT Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic PTT Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públicAssessorament i pla d'atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa, iniciació en una professió de manera pràctica, un primer contacte amb el món laboral.
 • PTT Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics PTT Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàticsAssessorament i pla d'atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa, iniciació en una professió de manera pràctica, un primer contacte amb el món laboral.

Programes organitzats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'IMET, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord