Menú

PFI Adaptat

Programa de Formació i Inserció Adaptat per a persones amb diversitat funcional intel·lectual

Especialitat / Perfil: Auxiliar de comerç i atenció al públic.

Col·lectiu: Joves amb discapacitat intel·lectual entre 16 i 21 anys (complerts l'any d'inici del programa) que no hagin obtingut el Graduat en ESO (Educació Secundària Obligatòria).

Durada: 2021-2023, dos cursos escolars de setembre a juny.

Places ofertades: 

 • Curs 2021-23: 3 places disponibles

Adreça: IMET, antic edifici La Paperera, c. Unió 81-87, 08800 Vilanova i la Geltrú.

Aquest curs es planteja com un Programa adaptat dirigit específicament a alumnat amb necessitats educatives especials: joves amb discapacitat intel·lectual.

S'adapta el desenvolupament del programa a les característiques de l'alumnat que atén. Es desenvolupen els continguts associats a aquelles unitats de competència del perfil professional que es considerin més adients per al col·lectiu destinatari, centrant-se en aquelles competències que l'alumnat pugui cursar amb més garanties d'èxit.

Díptic Informatiu


Característiques Generals

 • Programa autoritzat pel Departament d'Ensenyament. Acreditació acadèmica.
 • Finançat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona.
 • Gestionat i desenvolupat per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET).

Estructura Curs

 • Mòduls de formació general per a l'adquisició de competències instrumentals bàsiques que han de facilitar l'assoliment de les competències professionals.
  • Mòduls: Desenvolupament i recursos personals, coneixement de l'entorn social i professional, comunicació oral i escrita, matemàtiques bàsiques, informàtica, gestió del temps i organització, competències pel món laboral, coneixement del mercat laboral…
 • Mòduls de formació professional per a l'assoliment de les competències professionals, que inclouen un mòdul de pràctiques en alternança en centres de treball.
  • Mòduls: Tècniques bàsiques de comercialització, atenció al client, preparació de comandes i venda de productes, operacions auxiliars de recepció, d'emmagatzematge i expedició de mercaderies o productes.
 • Accions de seguiment i orientació de l'alumnat.
Programa de Formació i Inserció Adaptat per a persones amb diversitat funcional intel·lectual

Programes organitzats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'IMET, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord