Menú

Els Programes de Formació i Inserció (PFI)

Aquesta xerrada s'adreça a totes aquelles famílies que vulguin conèixer en què consisteixen els Programes deFormació i Inserció (PFI) del nostre municipi, una opció formativa per a joves d'entre 16 i 21 anys que, finalitzat l'ensenyament secundari obligatori, no han obtingut el Graduat en ESO.

Els programes de formació i inserció (PFI) són el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i s'adscriuen a diferents famílies professionals.

Són estudis voluntaris i la seva durada és d'un curs acadèmic (1.000 hores). Els i les alumnes de PFI reben un acompanyament i una tutorització essencial per a l'assoliment dels objectius del programa. Els aprenentatges són vivencials i vinculats amb l'entorn proper, i inclouen pràctiques en empresa; s'aprèn fent, utilitzant metodologies actives i globals.

Amb els PFI, d'una banda, es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional i, de l'altra, l'aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball.

A la xerrada parlarem de les famílies professionals, de l'estructura, la durada i els continguts, entre d'altres.

A càrrec de l'equip docent dels Programes de Formaciói Inserció (PFI) de Vilanova i la Geltrú.

DATA
Dijous 25 d'abril, a les 18 hores.

LLOC
Sala d'Actes de l'IMET.

INSCRIPCIONS
Cal formalitzar la inscripció al correu electrònic clorente@imet.cat o a través del formulari.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord