Menú

Pati Obert

Curs 2019-2020

El PATI OBERT és un projecte que funciona des de l'estiu de 2010, i que està impulsat i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET i per diferents regidories de l'Ajuntament: d'Esports, de Participació Ciutadana i de Convivència, amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les intal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles.

Actualment hi participen les escoles: Ginesta, Llebetx, Canigó, l'Arjau i Ítaca i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de MAr i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les inatl·lacions.

Amb la posada en marxa d'aquest programa es pretén:

- Ampliar les zones de joc i esbarjo de la ciutat.

- Impulsar la utilització dels patis i instal·lacions.

- Disminuir els actes vandàlics, fruit de l'ús indiscriminat i inapropiat que fan alguns ciutadans que salten les tanques dels recintes escolars. I poder aprofitar aquestes zones esportives de les escoles com a espais de lleure i esportius, per a infants, joves i ciutadania en general, en aquells períodes i horaris en que, fins ara, romanien tancats, com ara caps de setmana i determinats períodes de vacances.

- Aprofitar els espais i equipaments disponibles en horari no escolar.

- Donar resposta a la demanda social d'espais lúdics, d'esbarjo i d'esport, aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús.

HORARIS

Escola Llebetx: Diumenges d'11 a 21 h
Escola Ginesta: Dissabtes i diumenges de 17 a 21 h
Escola Canigó: Diumenges de 10 a 20 h
Escola Arjau: Divendres de 18.30 a 21 hores (de març a setembre), dissabtes i diumenges d'11 a 21 h
Escola Ítaca: Diumenges de 10 a 20 h

AGOST tancat!.

 

ATENCIÓ: Mesures pel Coronavirus per evitar el contagi:

Utilitza la teva mascareta.
Renta't les mans amb gel desinfectant.
Respecta la distància de seguretat.

HORARIS

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord