Menú

Pati Obert

El PATI OBERT és un projecte que funciona des de l'estiu de 2010, i que està impulsat i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET i per diferents regidories de l'Ajuntament: d'Esports, de Participació Ciutadana i de Convivència, amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les intal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles.

Actualment hi participen les escoles: Ginesta, Llebetx, Canigó, l'Arjau i Ítaca i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de MAr i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les inatl·lacions.

Amb la posada en marxa d'aquest programa es pretén:

- Ampliar les zones de joc i esbarjo de la ciutat.

- Impulsar la utilització dels patis i instal·lacions.

- Disminuir els actes vandàlics, fruit de l'ús indiscriminat i inapropiat que fan alguns ciutadans que salten les tanques dels recintes escolars. I poder aprofitar aquestes zones esportives de les escoles com a espais de lleure i esportius, per a infants, joves i ciutadania en general, en aquells períodes i horaris en que, fins ara, romanien tancats, com ara caps de setmana i determinats períodes de vacances.

- Aprofitar els espais i equipaments disponibles en horari no escolar.

- Donar resposta a la demanda social d'espais lúdics, d'esbarjo i d'esport, aprofitant el temps en què aquests espais estan en desús.

 

HORARIS TARDOR-HIVERN

Els horaris del Pati Obert durant la tardor-hivern són els que es detallen a continuació. Donada la situació actual de pandèmia, el Pati Obert roman tancat fins a nou avís.

Escola Llebetx: Diumenges d'10 a 18 h
Escola Ginesta: Dissabtes i diumenges de 16 a 19 h
Escola Canigó: Diumenges de 10 a 18 h
Escola Arjau: Dissabtes i diumenges d'11 a 20h
Escola Ítaca: Diumenges de 10 a 19 h

AGOST tancat!

 

HORARIS TARDOR-HIVERN
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord