Menú

La 13a edició de la Fira Zona E se celebrarà el 23 i 24 de març

Comparteix:
06/03/2023 9:46

La principal novetat és la participació de l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú del Servei d'Ocupació de Catalunya i l'increment de l'oferta formativa

La Fira Zona E - Sortides Educatives i Professionals del Garraf es celebrarà els dies 23 i 24 de març a la plaça de Soler i Carbonell, tornant així a l'espai on s'havia celebrat en edicions anteriors. Enguany, la Zona E comptarà amb l'assistència de vint-i-sis centres educatius i institucions procedents dels diferents municipis de la comarca del Garraf, del Baix Penedès (dos centres), i de l'Alt Penedès (un centre).

Una de les novetats d'aquesta edició és la participació de l'Oficina de Treball de Vilanova i la Geltrú del Servei d'Ocupació de Catalunya, que s'ubicarà en el Punt d'Informació i Orientació, espai que ofereix atenció personalitzada a les persones interessades en formar-se i ara, amb la incorporació de l'Oficina de Treball, també informarà sobre la Cartera de Serveis del  Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

En quan a l'oferta formativa les novetats d'enguany són un cicle de grau superior de Transport i Logística i un cicle grau mitjà de sistemes microinformàtics, tots dos a l'Institut Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú. Així com un cicle de grau superior de Dietètica i un PFI (programa de formació i inserció) en l'especialitat de Cuina i Càtering, ambdós a l'Institut Joan Ramón Benaprès de Sitges.

La Zona E és l'aparador que emmarca l'oferta formativa postobligatòria de la comarca del Garraf. Una oferta que ha anat creixent, amb el pas de les diferents edicions, per tal d'informar, assessorar i orientar de manera personalitzada a les persones que han de prendre la decisió de fixar els seus itineraris formatius i/o laborals. Està organitzada per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) juntament amb una comissió liderada per la Regidoria d'Educació i formada per representants de diferents centres educatius i serveis implicats.

La Fira aplega l'oferta de batxillerats, cicles formatius, programes de formació i inserció, itineraris formatius específics, formació ocupacional, estudis universitaris, d'idiomes, ensenyaments artístics d'arts plàstiques i disseny, així com formació contínua al llarg de la vida. Està adreçada als joves i les seves famílies, així com totes les persones interessades formar-se en postobligatori i professionals del món educatiu i laboral.

La Zona E és oberta al públic en general. L'horari de dijous és de 9 a 14.30 hores i de 16.30 a 19 hores, i el de divendres de 9 a 14.30 hores. Les persones que no s'hi puguin desplaçar o que vulguin tornar a consultar l'oferta ho podran fer a través de la web https://www.imet.cat/zona_educacio

Durant el primer dia de la fira, Canal Blau Ràdio realitzarà una programació especial en directe, des del recinte firal, amb entrevistes amb els responsables dels diferents centres educatius, per tal de difondre la seva oferta formativa.

 

La Fira de la Zona E torna a la plaça de Soler i Carbonell

La Fira de la Zona E torna a la plaça de Soler i Carbonell

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació, Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració