Menú

Lliurament dels premis de la tercera edició “Empresa Origen Garraf”

Comparteix:
30/11/2022 9:57

Els guardons tenen com a objectiu reconèixer les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de la ocupació

La seu del Foment Vilanoví va ser l'escenari, ahir al vespre, de l'acte de lliurament dels premis “Empresa Origen Garraf”, convocats pel Pacte per a l'Ocupació del Garraf i Node Garraf, amb l'objectiu de fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l'ocupació.

El jurat, constituït per representants d'entitats de l'àmbit socioeconòmic de la comarca, va decidir atorgar els guardons d'aquesta tercera edició a les empreses Formació i Treball Empresa d'Inserció i Endutex Iberica Sau (Vilanova i la Geltrú) Martínez Jurado Óptica i Finca Mas Solers, (Sant Pere de Ribes) i Visit Sitges i Charcuteria Mauricio (Sitges) per la seva gestió implicada amb l'entorn i les persones i, per tant, sostenible i socialment responsable.

Així mateix, i com a novetat, el jurat va decidir unànimement concedir diplomes a les següents empreses finalistes, en reconeixement al seu compliment de criteris i requisits fixats en les bases: Marbres Calvet, Club Nàutic Vilanova, Hotel Cèsar Restaurant La Fitorra, Ibérica Impagos Am 2000 (Vilanova i la Geltrú), Ecoveritas,  Jocs i Taula Lleure i Restauració,  We Can Dog Activities, Ambulancias M.A.S.L (Sant Pere de Ribes) i Xarcuteria Fontanals (Sitges)

De les 21 empreses de la comarca que es van presentar a la convocatòria, n'hi ha 9 del sector comerç, 8 del sector serveis, 3 del sector de l'hostaleria i 1 del sector de la indústria. 

L'acte de lliurament dels premis va comptar amb la presència d'Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Mònica Gallardo, presidenta Consell Comarcal del Garraf; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; i Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges.

Olga Arnau va destacar en la seva intervenció els valors ètics, el compromís social, la sostenibilitat i la sensibilitat que havien sabut demostrar les empreses guanyadores i finalistes, desitjant que el premi sigui  un incentiu per segui millorant dia a dia i un exemple per altres empreses de la comarca. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú també va voler destacar el treball que es fa tots els municipis de la comarca per incentivar l'excel·lència i que el Garraf sigui sinònim de qualitat en tots els sectors. Estem fent un esforç important per treballar plegades i ben coordinades i mancomunar esforços entre les diferents administracions en aquells aspectes que compartim i que són d'interès comú per a tota la ciutadania. Olga Arnau ha assegurat davant els premiats que aquesta és la nostra obligació i comptem amb la vostra complicitat per seguir treballant per la comarca.

Per la seva banda, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, va felicitar les empreses guardonades pel seu el talent i vitalitat, i va refermar el compromís pel treball conjunt entre administracions i agents socials i econòmics, en el marc del Pacte per a l'Ocupació del Garraf.

Els premis “Empresa Origen Garraf” és una iniciativa sorgida el 2019, en el marc del Pacte per a l'Ocupació del Garraf, com a mesura d'incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per fomentar la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

Formen part del Pacte el Consell Comarcal del Garraf, els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles i Olivella, l'Agència de Desenvolupament Node Garraf, la Universitat Politècnica de Catalunya, els sindicats UGT i CCOO, la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d'Ensenyament, com a representació de la participació dels instituts en el procés de concertació.

Foment Vilanoví, premiats 3a edició

Foment Vilanoví, premiats 3a edició

Foment Vilanoví, finalistes 3a edició

Foment Vilanoví, finalistes 3a edició

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració