Menú

L'Alumnat de l'EMAiD podrà completar la seva formació amb el programa Erasmus+

Comparteix:
28/11/2022 12:34

L'acord permetrà a l'escola vilanovina i al seu alumnat iniciar les primeres experiències en l'àmbit internacional

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD) ha signat el conveni de subvenció en el marc del programa Erasmus+, gràcies al qual l'escola vilanovina rep llum verda per dur a terme les primeres incursions d'abast internacional.

L'adhesió de l'EMAiD al programa Europeu Erasmus+ d'Educació Superior es concreta mitjançant dues modalitats diferents de participació per part de l'alumnat: la de pràctiques i la d'estudis. Amb aquesta experiència, única per al desenvolupament acadèmic, professional i personal, l'Escola busca oferir un al·licient formatiu per a l'alumnat que cursa estudis al centre.

Per la regidora d'Educació, Mercè Mateo, aquest acord representa una gran oportunitat pel centre, ja que hi afegeix un plus de qualitat als estudis que s'imparteixen, així com per a l'alumnat en el seu procés formatiu "Són les beques Erasmus que coneixem en clau universitària, adaptades als cicles formatius. Això ens dóna un plus de qualitat i que els nostres cicles siguin molt més interessants, més rics, per l'estudiant. En definitiva el posem al centre i el que volem és que tingui una formació el més complerta possible"

L'alumnat susceptible de participar d'aquesta experiència serà aquell que estigui cursant algun dels tres Cicles Formatius de Grau Superior que s'imparteixen a l'Escola; Animació, Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals; Interiorisme, Projectes i Direcció d'Obres de Decoració, i Gràfica Publicitària.

EMAiD

EMAiD

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació, Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració