Menú

Sessió entrevistes ràpides entre empreses i l'alumnat d'activitats administratives de l'IMET

Comparteix:
15/09/2022 10:29

El passat 8 de setembre es va celebrar a l'IMET una sessió d'entrevistes ràpides entre empreses i l'alumnat dels certificats de professionalitat de Gestió Administrativa i Activitats administratives en relació amb el client.

carrer de la Unió, 81-87

El passat 8 de setembre es va celebrar a l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET),  una sessió d'entrevistes ràpides entre empreses i alumnat dels Certificats de Professionalitat (CP) de Gestió Administrativa i Activitats administratives en relació amb el client. 

L'IMET va convidar a empreses que volguessin  conèixer l'alumnat dels cursos per tal de poder seleccionar candidatures de manera més personalitzada per fer pràctiques a les seves instal·lacions.

Les pràctiques dels CP's ofereixen a l'alumnat la possibilitat que compleixin la seva formació i obtinguin el certificat acreditatiu del seu nivell professional, a més de proporcionar una experiència real relacionada amb els continguts que es recullen en el certificat de professionalitat que estan realitzant.

Un total d'11 alumnes i 6 empreses van participar en aquesta sessió i van valorar molt positivament el format utilitzat.

Les empreses de Vilanova que van participar són: Universitat Politècnica de Catalunya, Inmobel, Cluster Business Solutions, SLP, Vidal Piqué Assessors, 1979, SL, Lidera Gestores y Asesores, SLP, Gràfiques Ferpala, SL a les quals agraïm la seva assistència a aquesta sessió. La seva col·laboració ha estat imprescindible per tirar endavant un format, novedós per la recerca de persones en pràctiques que esperem que es mantingui en propers anys.

Les empreses que vulguin formar part d'aquest tipus d'esdeveniment poden contactar per correu electrònic amb Rosalia Márquez rmarquez@imet.cat

Podeu consultar l' oferta formativa a la pàgina web d'IMET: www.imet.cat

entrevistes

entrevistes

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22330661
  • 1.72862211
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració