Menú

La Xarxa de Biblioteques Municipals estrena aquest any un nou club de lectura adreçat al públic més jove

Comparteix:
05/09/2022 8:28

El club de lectura Còmic infantil inicia avui les inscripcions, igual que la resta de propostes de la temporada

A partir d'aquest dilluns ja es poden fer les inscripcions per formar part dels diferents clubs de lectura, que s'organitzen des de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú. Una programació que creix cada any, amb la incorporació de noves propostes, pensades per a tota mena de públics.

La principal novetat del curs 2022-2023 és el Club de lectura de còmic infantil, que farà la primera trobada el dissabte 8 d'octubre a les 11 h. Quinze dies abans, el 24 de setembre, hi haurà sessió inicial per repartir la primera lectura. Aquest és un dels quatre clubs de lectura que s'organitzen des de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell Els altres tres són: Lectura per Adults, Ciència-ficció i Teatre. També aquest any, i en col·laboració amb l'ONCE, es continuarà oferint el grup de Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual.

Per la seva banda, la Biblioteca Joan Oliva i Milà ofereix cinc clubs de lectura: Club de lectura La Crisàlide, Club de lectura L'Oliva Negra, Club de lectura en francès, Club de lectura fàcil en francès, i Club de lectura fàcil en català. També repeteix, per segon any consecutiu, el Club infantil d'il·lustració, dirigit a l'alumnat de 5è i 6è de primària. L'oferta de clubs a la Joan Oliva es complementa amb el Club de cinema, que un any més torna a formar part de la programació estable a les biblioteques.

En paral·lel també s'estrena una nova temporada del LiceuBib a càrrec d'Isabel Pla. Una activitat que té com a objectiu donar a conèixer les obres que es representaran al Gran Teatre del Liceu la temporada 2022/23. La primera xerrada (Don Pasquale de Gaetano Donizetti) es farà el divendres 7 d'octubre a la biblioteca Armand Cardona.

Les inscripcions per totes aquestes propostes es poden fer a partir d'avui 5 de setembre. Les persones interessades s'han d'inscriure de manera presencial o bé mitjançant el formulari, segons el club de lectura al qual es vulgui assistir. (+ informació )

 

Clubs de lectura

Clubs de lectura

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració