Menú

L'Ajuntament de VNG aprofita l'aturada del curs escolar per fer obres de millora als centres educatius de la ciutat

Comparteix:
12/07/2021 11:29

El gruix dels treballs consisteix en la substitució de paviments i fusteria, arranjament de desperfectes i reformes de banys

Com cada any, amb la fi del curs escolar, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú inicia un seguit d'obres a les escoles de la ciutat, amb l'objectiu de millorar i arranjar els desperfectes que s'hagin pogut produir, atenent les prioritats i demandes de les direccions.

Enguany s'hi destinarà un total de 130.788,36 euros, que serviran per renovar paviments, substituir elements de fusteria i alumini, reformar lavabos, reparar radiadors o arranjar filtracions i humitats, entre d'altres.

A banda d'aquestes actuacions concentrades durant l'època estival, durant tot el curs escolar s'executen tasques de manteniment als centres per valor de 340.000 euros. A aquest import cal sumar-hi també la despesa corresponent a consum de subministraments, jardineria, recollida de residus, neteja de pintades, o activitats esportives, entre d'altres.

Valoració del curs 2020-2021

D'altra banda, la regidora d'Educació, Mercè Mateo, s'ha mostrat molt satisfeta de com s'ha desenvolupat el curs escolar. En aquest sentit ha volgut agrair l'esforç de tota la comunitat educativa, per haver contribuït a una relativa normalitat, malgrat les restriccions i l'aplicació de les mesures de seguretat. “Per sort, hem tingut pocs grups confinats al llarg del curs i no hi ha hagut grans incidències. De cara al curs vinent, tota la comunitat educativa està treballant de valent per adaptar-se a la situació que hi pugui haver en els propers mesos, però estem segurs que, amb l'experiència acumulada i la bona voluntat per part de tothom, el curs escolar no es veurà afectat per la pandèmia”.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració