Menú

La fira educativa Zona E se celebra enguany de manera virtual

Comparteix:
09/04/2020 8:12

Tota l'oferta formativa i professional postobligatòria de la comarca, a més dels diferents graus universitaris, a l'abast de tothom en una pàgina web

La fira Zona E celebra aquest mes d'abril el seu desè aniversari. I des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s'havia previst fer un pas més i completar l'oferta d'ensenyaments postobligatoris amb l'oferta de les diverses universitats del país. La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha fet que s'hagi hagut de replantejar la celebració de la Fira, i s'ha fet un esfroç per poder-li donar un format virtual.

Així, tothom qui vulgui conèixer què es pot estudiar a la comarca després de l'ESO o després dels cicles formatius i el Batxillerat, ho trobarà a la nova web de la Zona E virtualLa regidora d'Educació i Ocupació, Mercè Mateo, ha lamentat que aquesta edició no es pugui celebrar de forma presencial, tal i com estava programada, entre el 15 i el 17 d'abril.  “Per això hem preparat una Zona E virtual, on podreu trobar tot el que ja havíem programat per a aquesta desena edició, que és la incorporació de la formació en universitats”, ha dit Mateo. 

La regidora explica que “la Zona E virtual ofereix com a novetats un espai de preguntes freqüents, i un punt d'orientació en aliança amb l'Oficina Jove, on podreu adreçar els vostres dubtes i preguntes, i us respondrem en un termini màxim de 48 hores”. A la web es pot consultar tota l'oferta formativa d'estudis postobligatoris que hi ha a la comarca del Garraf, tant per centres educatius com per tipus estudis. També hi ha un espai on es pot accedir a la informació de totes les universitats catalanes, que ofereix un enllaç a altres webs amb oferta universitària: Unifira i el Canal Universitats.

La pàgina web és un espai viu i dinàmic, on s'aniran incorporant totes les novetats per ajudar en l'orientació professional de tothom qui vulgui seguir estudiant després de l'ESO.

L'Oficina Jove Garraf, també a la Zona E

El punt d'informació i orientació de la web de la Zona E permet atendre consultes a través del correu electrònic, el telèfon i el whatsapp. A més, aquest punt disposa de vídeos explicatius del Batxillerat, els Cicles Formatius de Grau Mitjà i el Programa de Formació i Inserció, i també hi ha un apartat de preguntes freqüents. Aquesta informació es completa a la seva pàgina web de l'Oficina Jove Garraf, on es disposa d'un apartat titulat “Ja saps què faràs després de l'ESO?”. S'hi poden trobar diversos materials i recursos per fer una bona tria, com una guia amb els diferents itineraris que es poden seguir i l'oferta que hi ha la comarca, recursos d'autoconeixement, una guia de l'oferta educativa a la comarca, els vídeos per a l'orientació i enllaços a tots els recursos agrupats per tipus d'ensenyament.

Enguany la fira pren format virtual

Enguany la fira pren format virtual

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració