Menú

L'Ajuntament de VNG recull dispositius electrònics en desús per facilitar l'accés als recursos educatius a les famílies que no en tenen

Comparteix:
07/04/2020 14:44

Es poden portar tauletes tàctils, telèfons intel·ligents i ordinadors portàtils i de sobretaula a l'IMET aquesta setmana, de dimarts 14 fins divendres 17, de 10 a 13 h

L'Ajuntament ha iniciat una campanya de recollida de dispositius electrònics que la ciutadania ja no utilitzi per tal de fer-los arribar a les famílies que no en tenen. L'objectiu és habilitar-los per a usos educatius i de comunicació, una tasca que faran diversos informàtics voluntaris de la Xarxa Ciutadana de Suport.

Tothom que disposi d'una tauleta, un telèfon mòbil, un ordinador portàtil o de sobretaula que ja no utilitzi, el pot portar a l'IMET, al carrer de la Unió, 81, aquesta setmana, de dimarts 14 fins divendres 17 d'abril, de 10 a 13 h. L'únic requisit que han de complir els aparells és que es puguin connectar a Internet.

El Departament d'Educació de la Generalitat, a través dels centres educatius, valorarà aquests dies quantes famílies de Vilanova i la Geltrú necessitaran aquest servei per tal que els seus fills i filles puguin acabar el curs amb la normalitat que els permetran les noves tecnologies a partir de la tornada a l'escola “en línia” que es farà després de Setmana Santa. 

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració