Menú

Un altre usuari del programa TIMOL troba feina

Comparteix:
15/07/2019 14:53

L'empresa Granier l'ha incorporat al seu obrador després d'un període de pràctiques

El programa TIMOL segueix obrint portes a la inserció laboral. Després d'un període de pràctiques, Granier ha incorporat un treballador amb diversitat funcional intel·lectual, usuari del programa.

TIMOL és una iniciativa d'àmbit comarcal amb objectiu de facilitar la inserció al mercat laboral ordinari per a persones amb diversitat funcional. Per tal d'aconseguir aquesta inserció, cada persona participant segueix un itinerari individualitzat basat en tallers competencials i pràctiques laborals.

Aquest nou treballador va començar el seu recorregut en el programa TIMOL l'any 2017. Anteriorment, ja havia cursat un curs d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic i sobre manipulació d'aliments. Després d'un període de seguiment i tallers, va realitzar dues pràctiques laborals per provar alguns dels objectius laborals que havia definit conjuntament amb la seva orientadora. En aquestes experiències ha pogut conèixer-se més i adonar-se de quines són les seves habilitats i quin tipus de feina li podia encaixar. A partir d'aquí, les pràctiques a Granier li han obert, finalment, les portes a la inserció laboral en l'empresa ordinària.

Granier és una empresa d'abast internacional amb seu a Vilanova i la Geltrú. En poc més de 8 anys han aconseguit que el seu model de negoci s'expandeixi a un total de 350 fleques, 3 obradors centrals i 2.000 persones treballadores. És en un d'aquests obradors centrals on s'elabora el pa treballant la massa seguint receptes tradicionals que mantenen les seves propietats intactes fins que arriben a cada fleca.

Actualment el treballador fa tasques en la línia d'elaboració de barres de pa. 

El programa TIMOL rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf. Més informació a http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

https://pansgranier.cat/

Signatura del contracte

Signatura del contracte

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració