Menú

Nova inserció del programa TIMOL

Comparteix:
21/06/2019 13:04

Després d'un període de pràctiques, l'empresa cubellenca Muñido y Garrido ha contractat una participant del TIMOL de forma indefinida

Cristina Flores és la nova participant del programa TIMOL que ha trobat feina. EL TIMOL és una iniciativa d'àmbit comarcal que té l'objectiu de facilitar la inserció al mercat laboral ordinari per a persones amb diversitat funcional. Cada persona participant segueix un itinerari formatiu individualitzat que culmina amb la inserció laboral en empreses ordinàries.

El passat mes de març, la Cristina es va tornar a incorporar als tallers del programa TIMOL després de treballar com a ajudant de biblioteca durant un any en el marc del programa Enfeina't. Durant aquests mesos ha definit el nou objectiu laboral, i ha engegat el procés de recerca de feina de forma activa.

A mitjans de maig, la Cristina va iniciar unes pràctiques laborals com envasadora a l'empresa de Cubelles Muñido y Garrido, amb l'objectiu d'aprendre les funcions del lloc de treball i de permetre a l'empresa conèixer les seves capacitats. Finalment, l'empresa Muñido y Garrido ha optat per contractar la Cristina de forma indefinida.

Es tracta d'una empresa ubicada al municipi de Cubelles dedicada a l'elaboració, envasat i venda de llegums cuits. A part de l'elaboració també venen el seu producte al canal de restauració i fan venda directa a la seva parada del mercat de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta nova inserció sorgeix del treball en xarxa de diferents programes de l'IMET (30plus conjuntament amb el Programa TIMOL). D'aquesta manera s'ha pogut oferir a l'empresa el servei d'acompanyament del personal d'orientació del programa TIMOL, i el suport econòmic de la subvenció del 30Plus.

El programa TIMOL rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Per més informació: Programa TIMOL

La Cristina ja treballa en una empresa ordinària

La Cristina ja treballa en una empresa ordinària

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració