Menú

38 joves han participat en els programes de formació i inserció laboral de l'IMET

Comparteix:
14/06/2019 10:33

15 d'aquests joves han aconseguit un contracte laboral i la gran majoria continuarà la seva formació l'any vinent

Dijous vinent, 20 de juny, la sala d'actes de l'IMET acollirà l'acte de Cloenda del Programa de Formació i Inserció (PFI). Un programa adreçat a nois i noies entre 16 i 21 anys que no han obtingut el títol d'ESO, a qui se'ls ofereix un itinerari formatiu i professionalitzat.

Els 38 joves que enguany hi han participat acabaran el curs havent realitzat 1.000 hores, repartides en mòduls de formació general (matemàtiques, llengua, orientació) formació professional i pràctiques formatives en empreses. El grup realitza la formació general a l'IMET i la formació professional a l'IES Lluch i Rafecas.

En total s'ofereixen 4 PFI amb diferents perfils professionals: Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques, Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics, i Auxiliar de comerç i atenció al públic (adaptat a joves amb discapacitat intel·lectual)

Pel que fa al pla formatiu dels i les alumnes cal dir que el 85% del total continuarà la seva formació l'any vinent i que d'aquests el 47% ha aprovat l'accés a Graus de Cicle Mitjà. Pel que fa a inserció laboral, i amb alumnat encara en període de pràctiques, 15 nois i noies ja han estat contractats per les empreses on han fet les seves pràctiques, una xifra que es preveu augmentarà en les pròximes setmanes.

L'acte de Cloenda ha estat dissenyat i organitzat per l'alumnat dels diferents programes, des del disseny de les invitacions, les presentacions en vídeo, la recepció dels convidats, l'organització protocol·lària de l'acte, el disseny i elaboració de les orles, la disposició dels objectes exposats, o l'emissió de les comandes pel refrigeri que s'oferirà als assistents un cop acabat l'acte.

El programa PFI està organitzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)

Cloenda del curs 2017-2018

Cloenda del curs 2017-2018

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació, Treball
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració