Menú

El Mercat de Joves Emprenedors es farà dimarts vinent 28 de maig

Comparteix:
21/05/2019 13:46

L'activitat, que forma part del Projecte Cultura Emprenedora, s'adreça a l'alumnat de primària de les escoles de la ciutat

Dimarts vinent, 28 de maig, se celebrarà a la plaça de la Vila la desena edició del Mercat de Joves Emprenedors. Una activitat que s'emmarca dins el Projecte Cultura Emprenedora i que està adreçada a l'alumnat de les escoles de primària de la ciutat.

Enguany hi serà present l'alumnat de les escoles de l'Aragai, Escola Pia, La Ginesta, Divina Providència, La Pau, Sant Bonaventura i Santa Teresa de Jesús, els quals durant el matí mostraran i posaran a la venda els objectes que han produït en les darreres setmanes.

El projecte Cultura Emprenedora a primària aposta per fomentar valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria com la confiança, l'entusiasme, la creativitat, la presa de decisions, la motivació, el compromís, la responsabilitat o la comunicació. Qualitats necessàries en qualsevol context i per a qualsevol persona, ja que tothom ha d'abordar projectes vitals al llarg de la seva vida, resoldre problemes, prendre decisions, treballar amb d'altres persones, o ser capaços de generar idees, planificar i valorar resultats.

Si bé el Mercat de Joves Emprenedors és la part més visible del projecte, cada any totes les escoles que treballen aquest projecte, estiguin o no presents a la Fira, participen de l'acte de cloenda que des de fa uns anys se celebra a l'Auditori Eduard Toldrà. Enguany la jornada es farà el dimecres 12 de juny.

Per motius de capacitat de l'espai l'acte de cloenda es divideix en dos torns. En el primer torn explicaran la seva experiència els infants de les escoles La Ginesta, La Pau, Sant Bonaventura i Santa Teresa de Jesús. Seguidament ho farà l'alumnat de les escoles de L'Aragai, Divina Providència, Escola Pia i Pompeu Fabra.

Mercat de Joves emprenedors 2018

Mercat de Joves emprenedors 2018

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració