Menú

Hem de parlar de sexualitat (i abusos) a casa?

Parlar de sexe amb els nostres fills és quelcom incòmode que, sovint, intentem evitar. Com si amb el pas del temps tot es pogués resoldre sol. No obstant, els nostres fills i filles necessiten les nostres orientacions. Com a pares i mares els hem d'ajudar a trobar-se, el que ens servirà, alhora, per crèixer amb ells.

Si volem parlar de sexe, no podem començar de qualsevol manera. Abans que arribi la pubertat hem de treballar el terreny. No obstant, és fàcil que apareguin dubtes i preocupacions sobre què dir, què no dir, com fer-ho, quan és el moment adequat, què fer quan es donen certes situacions o sorgeixen certes preguntes…

Aquesta xerrada té la finalitat de donar resposta a totes aquestes preguntes i oferir pautes sobre com abordar l'educació afectiu-sexual dels fills i filles.

CONTINGUTS:
- L'educació sexual que vaig rebre. El Dret a la sexualitat.
- De què parlem quan parlem de sexe? I de sexualitat?
- Quan ha de començar l'educació sexual a casa?
- L'educació sexual durant les diferents etapes evolutives.
- Hem de parlar d'abusos sexuals? Quan?

DATA I HORARI:
26/11/2019,  a les 17.30 hores.
Durada prevista: 90 minuts aproximadament.

LLOC:
Institut Municipal d'Educació i Treball IMET.

PONENT:
A càrrec de Susana Conesa, psicòloga i psicoterapeuta.

INSCRIPCIONS:
Cal formalitzar la inscripció -gratuïta- al següent formulari, a l'adreça de correu electrònic tcontreras@imet.cat o al telèfon 938 140 440.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord