Menú

Experiències Matí

  • Les passes són més fermes quan no estàs sol/a

    Les passes són més fermes quan no estàs sol/a

    "Construint el meu projecte professional” és un curs que s'ha realitzat a l'IMET, en el marc del Projecte Matí, on s'han tractat temes com: descobrir les pròpies competències, construir el propi cv, organitzar-se per a la recerca de feina, l'opció de treballar amb el certificat de discapacitat, superar les entrevistes de feina,... El curs, a més a més de treballar els continguts proposats, ha contribuït a millorar aspectes relacionats amb l'autoestima i la valoració de capacitats gràcies a la implicació del grup. No sentir-se sol en el moment de plantejar-se treballar és un aspecte molt important.

  • Projecte Matí-OTL Garraf i Inserta

    Projecte Matí-OTL Garraf i Inserta

    El projecte Matí OTL Garraf ha realitzat una formació sobre salut mental i treball adreçada a tècnics/es de selecció, prospecció  i orientació laboral de l'entitat INSERTA de la Fundació ONCE. Han participat un total de 26 professionals i ha estat un espai d'aprenentage que ha permès reflexionar sobre una realitat sovint molt complexe com és la inserció sòciolaboral de colectius que encara pateixen un alt grau d'estigmatització social, com és el cas de les persones que han estat diagnosticades d'un trastorn mental.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord