Menú

Escola Nova 21

El Servei d'Educació de l'IMET de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú participa en el Programa Escola Nova 21 donant suport i acompanyant als centres educatius que en formen part a través de la Xarxa Local Garraf , amb la finalitat d'aconseguir un canvi en el sistema educatiu perquè tot infant, independentment del seu context i condicions, pugui gaudir en qualsevol centre del Servei Educatiu de Catalunya, d'experiències d'aprenentatge empoderadores i rellevants que li permetin desenvolupar el seu projecte de vida amb dignitat, sentit i benestar. Aquest horitzó comú d'actualització es concreta en el que s'ha anomenat "marc d'escola avançada", una referència que possibilita molts models i projectes diferents però que tenen en comú quatre eixos interconnectats i interdependents:

- Un propòsit educatiu que doni resposta als reptes actuals.
- Unes pràctiques basades en el coneixement existent.
- Una avaluació capaç de mesurar l'assoliment de les competències.
- I una organització al servei de l'aprenentatge.

Per això es proposa,- el "marc d'escola avançada"-, que agrupa quatre eixos que en el seu conjunt descriuen l'horitzó comú pels centres educatius compromesos amb la transformació educativa.

Pretenem que la Xarxa Local Garraf d'Escola Nova 21 esdevingui l'entorn idoni per compartir coneixement i experiencies que es generin mitjançant l'aprenentatge col·laboratiu entre docents.

El Servei d'Educació de l'IMET de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol intentar afavorir la qualitat i millora educativa a partir de  col·laboracions, complicitats i vincles. Un camí que ens permetrà avançar plegats en l'assoliment d'una major corresponsabilitat amb l'educació dels nostres infants, adolescents i joves.

Els centres que formen part de la Xarxa Local Garraf, són:

Escola Llebetx (Vilanova i la Geltrú)
Escola Sant Jordi (Vilanova i la Geltrú)
Escola l'Arjau (Vilanova i la Geltrú)
Institut Baix a Mar (Vilanova i la Geltrú)
Escola El Morsell (Olivella)
Escola Les Parellades (Sant Pere de Ribes)
Escola Riera de Ribes (Sant Pere de Ribes)
Institut Montgròs (Sant Pere de Ribes)
Escola Vora del Mar (Cubelles)
Escola Mar i Cel (Cubelles)
- Escola Agnès de Sitges (Sitges)
Escola Esteve Barrachina (Sitges)
- Escola Pia (Sitges)
Escola Miquel Utrillo (Sitges)
- Escola Maria Ossó (Sitges)

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord