Menú

Coneix les experiències a les empreses del Garraf

No et creguis tot el que penses: la contractació és un fet!

ActivaMent Delegació Garraf- Penedés conjuntament amb el Projecte MATÍ-OTL Garraf (IMET-Institut Municipal d'Educació i Treball), subvencionat per Obertament, van realitzar un projecte de sensibilització en Salut Mental en primera persona, dirigit a treballadors de l'Empresa Decathlon Sant Pere de Ribes.

El seu l'objectiu és trencar amb els prejudicis que funcionen com a barrera per a la inserció laboral de persones amb trastorn mental al mercat ordinari de la Comarca del Garraf. Projectes com aquests parteixen de la base de que més enllà dels problemes que pot tenir la persona, aquesta té unes capacitats, unes habilitats i unes possibilitats per poder treballar i poder fer un projecte vital com qualsevol persona.

Aquí tenim un altre exemple d'experiències d'inserció laboral a l'empresa ordinària de persones usuàries de les Oficines tècniques laborals (OTL Sabadell), vídeo realitzat per la Diputació de Barcelona en commemoració dels 13 anys de la Xarxa d'OTL.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord