Menú

Comunicació no violenta

Treballarem la comunicació no violenta des de la autogestió de les emocions i el treball autoreflexiu. L'objectiu de la xerrada és sensibilitzar sobre la importància de la comunicació no violenta o assertiva i prendre consciencia de les nostres emocions per aconseguir una bona comunicació amb infants i joves.

A càrrec de Mariana Morales Garbin, terapeuta familiard'EDUVIC Famílies -SOAF Vilanova i la Geltrú- (Serveis de prevenció, orientació i suport terapèutic i socioeducatiu a les famílies).

CONTINGUT

  • Comunicació no violenta o assertiva: voler expressar d'una manera respectuosa les nostres necessitats i idees sense ferir l'altra persona amb les nostres paraules, gestos o intensitat de la veu.
  • Regulació emocional: connectar amb el nostre cos i les nostres emocions per entendre com ens estem sentint i trobar estratègies per decidir com respondre en lloc de reaccionar.

METODOLOGIA
Xerrada reflexiva i pràctica.

A QUI S'ADREÇA
Famílies amb infants i joves de 6 a 16 anys.

DATA
Dimarts 12 de desembre, de 17.30 a 19 hores.

LLOC
IMET, carrer Unió, 81.

INSCRIPCIONS
Places limitades, cal formalitzar la inscripció al correu electrònic clorente@imet.cat o a través del formulari.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord