Menú

Antecedents

Projecte Tastets

El projecte TASTETS és un recurs per a joves que en finalitzar l'Educació Secundària Obligatòria possiblement no obtinguin el títol. Des de l'IMET oferim l'oportunitat de conèixer les diferents opcions que el nostre municipi i la nostra comarca ofereix per aquest col·lectiu d'alumnat sense la GESO, perquè puguin reincorporar-se al sistema educatiu per continuar amb els seus estudis o incorporar-se al mercat de treball amb millors possibilitats d'obtenir una ocupació qualificada i duradora.

Fins l'any 2019, el projecte TASTETS es realitzava presencialment a les instal·lacions de l'IMET, però donada la situació actual de la COVID-19 el projecte s'ha adaptat per continuar oferint al jovent l'oportunitat de conèixer les opcions que tenen al seu abast en cas de no obtenir la GESO.

El projecte TASTETS PRESENCIALS s'estructurava seguint un itinerari d'orientació,  simulacions pràctiques a diferents tallers de l'IMET d'oficis relacionats amb els PFI-PTT i PIP de la nostra comarca, tot i que també se'ls donava a conèixer altra oferta a la que podien accedir, i finalitzava amb una tutoria individual i un retorn al seu centre de referencia.

Els TASTETS VIRTUALS pretenen acompanyar aquest col·lectiu en la seva tria, oferint diferents recursos informatius: vídeos, documents, pàgines webs, xerrades, trobades virtuals, espai de consulta...

Esperem que aquesta informació us sigui d'utilitat.

Projecte Tastets
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord