Menú

Alimentació: criteris de sostenibilitat i reducció del malbaratament

El nostre sistema alimentari és un dels principals emissors de gasos d'efecte hivernacle. El canvi de model i la reducció en el malbaratament alimentari són mesures de gran impacte per reduir aquest efecte.

Parlem de l'empremta mediambiental de la nostra alimentació, de com arribar a una dieta sostenible i de com reduir el malbaratament alimentari.

Contingut:

  • Conèixer com ha de ser una dieta sostenible.
  • Adquirir eines que promoguin el consum responsable.
  • Saber com reduir el malbaratament alimentari.

A càrrec de Mercè Jacas Miret, metgessa, especialista en Medicina Preventiva - Salut Pública i nutricionista de la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

DATA
27/01/2022

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord