CUINA DE PROXIMITAT

 

 

Procés de Selecció


  • Convocatòria Sessió Informativa
    • 19 i 20/10/2016 - 10 i 16 h
    • 16/11/2016 12 h




Inscripcions

Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET)
Carrer de l'Unió, 81-87 (Edifici La Paperera)
Vilanova i la Geltrú

Horari:
Matins: De 9 a 13.30 hores
Tardes: Dimarts i dijous de 16 a 18 hores

 

Informació Curs

OBJECTIU GENERAL

♦ Preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant-hi operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
♦ Treballar amb productes de proximitat.

TEMARI

♦ Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris.
♦ Elaboració culinària bàsica.
♦ Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries a la restauració.
♦ Conceptes bàsics de dietètica i nutrició.
♦ Informàtica.

DURADA I HORARI

Durada: 380 hores (300 hores de formació teoricopràctica al Centre i 80 hores de pràctiques en empreses)
Inici: Febrer 2017
Acabament: Juny 2017
Horari: De dilluns a divendres, horari a determinar

I 100 hores de tutoria que es portaran a terme al llarg de tot el Programa (desembre 2016-març 2018)

 

Aquest programa compta amb el suport de:

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupacio Juvenil, d'acord amb el Programa d'Experiència Professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya, Joves per l'Ocupació regulat per l'ordre EMO/254/2014, de 4 d'agost i modificada per l'ordre EMO/254/2015, de 5 d'agost i d'acord amb la Resolució TSF/1912/2016 d'1 d'agost, per la qual s'obre la convocatòria per l'any 2016 i la convocatòria anticipada per l'any 2017".