Categories: Educació
      Date: 15 05 18
     Title: Aules Estudi 2018!
El proper dijous 24 de maig comencen les Aules Estudi a Vilanova i la Geltrú. Obrirem les Biblioteques municipals Joan Oliva i Armand Cardona en horari nocturn i caps de setmana fins al 13 de juny. Consulteu també l'obertura de la biblioteca de la EPSEVG.

 

 

AULES ESTUDI 2018

 

 

Amb l'objectiu de proporcionar als ciutadans i ciutadanes del nostre municipi, un espai idoni on poder estudiar, l'Institut Municipal d'Educació i Treball, juntament amb la Regidoria de Cultura, ofereixen el servei d'AULES ESTUDI.

 

Oferint aquest servei, es pretén facilitar un espai  tranquil i acollidor on poder preparar-se per a proves de selectivitat, exàmens de final de curs, recuperacions...un lloc on els/les estudiants poden assistir amb condicions per a poder estudiar (en horaris no habituals d'obertura al públic) i consultar documentació específica. Cal tenir present, però, que les aules d'estudi no ofereixen els serveis habituals de les biblioteques. Per aquest motiu, durant l'horari d'obertura al públic de les Aules d'Estudi s'ha de tenir en compte que:

 
Les dates, llocs i horaris per aquest nou curs 2017-2018 són:


- BIBLIOTECA ARMAND CARDONA (C/ Menéndez Pelayo, 15-17) : del 24 de MAIG al 13 de JUNY (inclosos) de dilluns a dissabte de les 21 a les 1 hores, i diumenges de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hore.

BIBLIOTECA JOAN OLIVA I MILÀ (Pl. de la Vila, 13) :del 24 de MAIG al 13 de JUNY(inclosos), de dilluns a dissabte de les 21 a les 1 hores i diumenges de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.


- BIBLIOTECA EPSEVG (Rambla Exposició, 37): 26 i 27 de maig2 i 3 de juny de 10.30 a 20 hores. "En cas de gran afluència es prioritzarà l'entrada d'estudiants universitaris".

Podeu utilitzar l'app Bib@prop, es tracta d'una eina, molt útil, que informa de l'oferta de biblioteques i sales d'estudi disponibles a Catalunya.  És una app gratuïta que permetrà a qualsevol estudiant i ciutadà, localitzar de forma senzilla la biblioteca o sala d'estudi més propera on poder estudiar.

Per a més informació consulteu el següent QR.