Categories: Treball
      Date: 23 03 18
     Title: L’hotel Dolce realitza, a les instal·lacions de l’IMET, entrevistes per cobrir 70 llocs de treball
Més de 180 persones interessades en les ofertes van fer arribar el seu currículum vitae a l’Hotel

 

El passat 13 de març l’Hotel Dolce Sitges va realitzar un procés de selecció a les instal·lacions de l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) per tal de cobrir fins a 70 llocs de treball.

L’IMET va enviar la informació a un total de 1600 persones en actiu, donades d’alta a la Xarxa Xaloc, per convocant-les a les entrevistes. Més de 180 persones interessades en les ofertes van fer arribar el seu currículum vitae a l’Hotel, de les quals es van concretar 40 entrevistes directes a les nostres instal·lacions.

En aquests moments, les responsables de Recursos Humans de l’Hotel, continuen el procés de selecció per anar cobrint les diferents places.

Les ofertes de treball encara estan obertes a la Borsa de treball de la Xarxa Xaloc. Totes aquelles persones que continuïn interessades en accedir poden consultar les ofertes a la pàgina web www.diba.cat o bé enviar el seu currículum a rmarquez@imet.cat

Recordem a totes les persones que estiguin en recerca de feina que poden dirigir-se a l’IMET i donar-se d’alta a la Xarxa Xaloc demanant dia i hora a INFOIMET: L'horari d'atenció al públic és: Matins de Dilluns a Divendres de 9 a 13.30h; Tardes de Dimarts i Dijous de 16 a 18h

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/220/2017, 22 de setembre”.