Categories: Educació
      Date: 14 02 18
     Title: Inscripcions obertes a l'Espai Nadó

L'espai ofereix trobades setmanals en grup per orientar a les famílies en la cura del nadó durant el primer any de vida.L'Espai Nadó és un espai per a famílies amb nadons de 0 a 9 mesos on poder compartir experiències i vivències sobre la maternitat, la criança i l'educació. L'objectiu d'aquest servei és aconseguir una millor cura i atenció dels infants durant el seu primer any de vida, a través d'un treball grupal que possibiliti un clima de relació afectivo-social entre els membres del grup.

L'Espai Nadó basa el seu treball en la hipòtesi que la contribució en la formació de les famílies sobre els primers mesos de vida de l'infant, incideix positivament i de forma preventiva per un desenvolupament més saludable. El treball en grup incrementa l'eficiència de les accions i possibilita intercanvis entre les persones assistents situades en un moment similar del cicle vital (el naixement d'un fill o filla), a la vegada que promou noves accions de caràcter grupal dins i fora de l'Espai.

Les sessions es duen a terme amb l'acompanyament i suport de professionals que donen suport a les famílies en aspectes relacionats amb la salut, la psicologia o l'educació emocional. Així mateix, de manera puntual, es convida a especialistes dels diversos àmbits per tractar temes més específics.

A partir del 27 de febrer, i fins al 19 de juny, un nou grup de l'Espai Nadó es trobarà els dimarts de 9.30 a 12.30 hores a La Baldufa, espai municipal per a la infància.

Les persones interessades a participar en aquest grup s'han d'adreçar a l'Oficina de Serveis Socials i Salut dins l'horari d'atenció al públic, que és de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h, a més de les tardes de dimecres de 16.30 a 18.30 h. També es pot trucar al telèfon 93-814.00.00 (extensió 3420) o enviar un correu electrònic a l'adreça espaisfamiliars@vilanova.cat.