Categories: Treball
      Date: 24 01 18
     Title: Nou conveni de col·laboració amb l’Hospital de Sant Antoni i la Fundació
Nois i noies del Projecte Trànsit de l'IMET han començat a assistir un dia a la setmana a l’Hospital de Sant Antoni Abad per poder tastar diferents oficis i tasques relacionades amb aquesta institució i així poder realitzar pràctiques en un entorn de treball real

 

El passat mes de desembre, el grup de nois i noies del Projecte Trànsit, projecte que té la finalitat d’ajudar a joves amb diversitat funcional a transitar cap el món laboral, han començat a assistir un dia a la setmana a l’Hospital de Sant Antoni Abad, per poder tastar diferents oficis i treballs relacionats amb aquesta institució; activitats de voluntariat d’atenció a les persones, tasques de suport administratiu, recollida de residus, neteja, bugaderia, etc. Es tracta d’una col·laboració, que busca acompanyar a cada participant per a que vagi experimentant i coneixent les seves habilitats i competències laborals de forma pràctica, per anar definint el seu futur laboral.

El grup realitza les pràctiques acompanyat de la seva tutora, que fa un seguiment personalitzat, amb l’ajuda imprescindible del personal de l’Hospital i del voluntariat. Aquesta metodologia, que podríem anomenar “treball en suport grupal”, està funcionant molt bé en la col·laboració que es porta a terme amb l’Economat-VNG des de l’any 2015, la qual cosa ens ha animat a implementar-ho en l’Hospital de Sant Antoni i Plataforma, als que hem de donar les gràcies per la confiança que han dipositat en aquest grup d’alumnes. Segur que junts farem molt bona feina!.