Categories: Treball
      Date: 23 01 18
     Title: Els creadors tecnològics a TECNOLAB
L'alumnat del CP de Monitor de lleure de l'IMET visita les instal·lacions de Tecnolab

 

Creativitat tecnològica, programació, amanit d’electrònica, mecànica i electricitat. Diríeu que hem visitat una facultat d’enginyeria o taller...aneu errats. Això és el que hem compartit a Tecnolab, espai dins de l’edifici Neàpolis, amb la visita de l'alumnat del CP de Monitor de lleure.

En primer lloc, de la mà de la Núria Prat, cofundadora de l’empresa, els alumnes han conegut el què és muntar un negoci d’èxit a partir de l’experiència personal amb esforç i sacrifici.

En segon lloc, l’Eva, alumne del curs i treballadora del centre, ens ha guiat per les instal.lacions mentre atenia els dubtes dels seus companys de formació. La visita ha finalitzat participant i compartint en directe el taller LEGO WEDO amb un grup de nanos encantats de mostrar-nos els seus projectes. Visca el teball en equip!.

Aquesta visita és la penúltima de les programades en la formació que l’IMET està realitzant adreçada als joves menors de 30 anys dins el Programa formatiu Integrals, que combina formació presencial, pràctiques a empreses i inserció laboral.