Categories: Educació
      Date: 16 11 16
     Title: Nova reunió de la comissió de treball del projecte Descobrim Vilanova i la Geltrú

Proposta per revisar i adaptar el material actual, adreçat a escolars de primària perquè coneguin millor la ciutat.El projecte Descobrim Vilanova i la Geltrú és una iniciativa que es va posar en marxa ara farà 20 anys, l'any 1997, perquè els escolars de primària descobreixin i coneguin millor la seva ciutat. A partir del treball d'una Comissió es va crear un projecte, a través d'un treball viu i actiu, que ha esdevingut bàsic i referent.

Amb la voluntat d'analitzar la situació del projecte i de valorar la possibilitat de renovar, revisar i adaptar el material actual, dijous 10 de novembre es van tornar a reunir alguns dels membres que des d'un inici han format part de la Comissió de Treball.

Per nodrir la Comissió de noves aportacions, pròximament es convidarà a les escoles de la vila a incorporar-se al grup per tal d'iniciar un debat al voltant de les noves necessitats i realitats pedagògiques.

El regidor d'Educació, Joan Martorell, va mostrar la seva satisfacció, l'agraïment i reconeixement a totes les persones que han col·laborat de forma desinteressada des d'un inici en aquest projecte que esdevé un suport per al professorat en la transmissió dels trets d'identitat local entre l'alumnat.