Categories: Educació
      Date: 27 07 16
     Title: Pati Obert
El Pati Obert incrementa un 31% el nombre d'assistents, respecte el curs anterior.

 

 

 

El Pati Obert és un projecte gestionat pel Servei d'Educació de l'IMET en el que hi col·laboren les regidories d'Esports, Participació Ciutadana, Convivència i Equitat i Joventut. El seu objectiu és el d'obrir les instal·lacions exteriors dels cinc patis escolars de les escoles la Ginesta, Canigó, Llebetx, l'Arjau i Ítaca.

Durant el curs 2015-2016 s'ha incrementat el nombre de persones que han fet ús d'aquests espais en gairebé 2.000 usuaris. Això representa un increment del 31% respecte al curs anterior. Un total de 8.302 persones han fet servir el Pati Obert.

Aquests espais estan oberts els caps de setmana durant tot l'any a excepció del mes d'agost, que romanen tancats.

Els objectius que es volen assolir són l'ampliació de les zones esportives, d'esbarjo i de joc de la ciutat evitant un ús indiscriminat i inapropiat, creant vincles de proximitat amb la comunitat i el territori. Tot i que el Pati Obert s'adreça a tota la ciutadania, són els més joves els qui utilitzen més aquests punts.

El projecte es desenvolupa gràcies a la voluntat i al treball conjunt per part de l'IMET i de diferents regidories, juntament amb les direccions dels centres escolars, les AMPA, les Associacions de Veïns implicades i la Policia Local.

Per a més informació consulteu la web de l'IMET.