Slideshow image

Jornada Speed Job Dating
Categories: Treball
      Date: 31 05 19
     Title: Jornada Speed Job Dating
Van assistir-hi 6 empreses que van fer un total de 136 entrevistes a 86 candidats/es

 

El passat dia 28 de maig es va fer a l’IMET la 1a sessió d’ENTREVISTES RÀPIDES DE TREBALL (SPEED JOB DATING), dins el marc del Projecte UBICAT 2018.

Van assistir 6 empreses entrevistadores dels sectors de l’hostaleria, restauració, comerç i serveis a la gent gran, que van fer un total de 136 entrevistes a 86 candidats/es de les quals 16 són usuaris/àries del projecte UBICAT 2018.

La mecànica d’aquest tipus d’entrevistes va facilitar que en un sol matí, tant les empreses que busquen personal com les persones candidates poguessin tenir un primer contacte en format d'entrevista breu de cinc minuts.

Alguns dels usuaris i usuàries van poder conèixer per primer cop, el funcionament d’aquest tipus d’entrevistes, les característiques dels perfils professionals, els requisits i competències de cada ocupació. Alhora, van tenir l’oportunitat de realitzar un procés de selecció ràpid i concís i presentar la seva candidatura a les empreses.

També, va ser una sessió molt profitosa per a les empreses que hi van assistir, ja que van poder contactar amb persones que, dins dels seus sectors, tenen moltes ganes de mostrar la seva vàlua personal i professional.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost”.