Finalitzen els cursos dels Programes de Qualificació Professional Inicial ( PQPI) corresponents a la convocatòria del curs 2009/2010


Durant aquest mes de Juny han finalitzat els tres cursos dels Programes de Qualificació Professional inicial corresponents amb les especialitats de fusteria metàl·lica, mecànica d’automòbils i manteniment de carrosseria de vehicles.

Categoria: IMET

Els cursos van començar el passat mes d’octubre del 2009, amb un total de 60 alumnes, dels quals han completat la seva formació teòric –pràctica i la formació en centres de treball un total de 45.

 

Els resultats ha estat molt satisfactoris pel que fa als objectius d’inserció laboral ja que un total de 10 joves ha aconseguit els seu primer lloc de treball en el centre en el qual han realitzat les pràctiques formatives.

 

Pel que fa la continuïtat en la formació o retorn al sistema educatiu, dels nostres alumnes un total de 19 es van presentar a les proves d’accés a cicles formatius de grau mig, dels quals 15 les van superar amb un nota que els dona opció a poder accedir al cicle formatiu que han escollit.

 

Un tant per cent molt alt del nostre alumnat es planteja continuar la seva formació acadèmica mitjançant l’oferta formativa que ofereix l’escola d’Adults Teresa Mañé o l’Insitut Obert de Catalunya (IOC). Aquest tipus de formació facilita que les empreses puguin contractar als alumnes menors de 21 anys amb contractes de formació.

 

El proper 19 de juliol comença les inscripcions per l’oferta formativa dels PQPI pel curs 2010/2011.

 

Miguel Ángel, Àlex, Johan, Adrián, Aitor, Albert, Ignacio, Jordi, Xavi, Madalin, Job, Víctor, Rubén, Anuar, Carlos, Robert, Ricardo, Simon, Jesús F., Pavel, Nico, Steven, José Manuel, Angel, Jesús P., Adri, Jonathan, Adrià, Jordi, David, Cristian, Marc, Patricia, Adrià, David, Alfred, Jonatan, Dani, David M., Adrian, Albert, Luís, Álex, Joel, Juan Antonio. MOLTES FELICITATS!!!