Slideshow image

Els joves de Trànsit i PFI Adaptat de l'IMET participen a la Festa de la Diversitat


Com globus plens d'emocions, els joves de Trànsit i PFI Adaptat de l'IMET, participen amb molt d’èxit en la Festa de la Diversitat!
Categoria: PFI-Adaptat

 

Un any més, els joves de l'Imet han participat amb una activitat plena de creativitat: buscar la diversitat creant animals amb globus!.

Sota el seu lema "Tots iguals, tots diferents". La festa va estar tot un èxit de participació i com el bon temps ens va acompanyar tota la tarda, molts nens, nenes i gent gran, van poder fer les seves creacions, a més de poder fer-se un simpàtic clauer amb retalls de pancartes reciclades que proposaven els alumnes de Trànsit. L'activitat la van conduir les docents i voluntàries dels dos projectes. La parada va estar plena de gom a gom en tot moment, sent realment un gran festival de diversitat creativa.

L’activitat que es va proposar era molt inclusiva, per ser assequible per a tots els públics. Comencem ja a buscar idees per l'any vinent. Felicitem a la organització per aconseguir la visualització de tantes persones que demanen viure amb respecte la diversitat.

 

Data Publicació: 29/05/2019