"Speed Dating" a l'IMET


Sessió d’entrevistes ràpides a l'IMET
Categoria: Treball

 

El proper dimarts 28 maig farem una sessió d’ENTREVISTES RÀPIDES DE TREBALL (SPEED JOB DATING) a l’IMET a partir de les 10 del matí, dins el marc del programa UBICAT 2019 del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes sessions, consisteixen en entrevistes de curta durada entre les diverses empreses que tenen necessitat de contractar personal i els/les candidats/es que s’hi presenten, amb la finalitat de poder-se conèixer i trencar la fredor de llegir currículums.

Afavoreixen en contacte, l’intercanvi i la proximitat, i dóna al/la candidat/a, l’oportunitat de mostrar-se tal com és i puntualitzar en els aspectes que l’empresari/ària necessita.

Per aquest motiu us animen a que hi participeu, pensant que pot ser una bona oportunitat per trobar les persones que necessiteu a les vostres empreses o organitzacions.

Contacte: borsatreball@imet.cat


“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost”.

 

 

Data Publicació: 09/05/2019