La Confraria de Pescadors i l’IMET inicien una col·laboració per a la inserció laboral dels participants el programa TIMOL


L’Alex i la Marina han realitzat unes pràctiques laborals en diferents llocs de feina de la Confraria de Pescadors.
Categoria: TIMOL

 

El passat mes de febrer, dues persones participants del programa TIMOL, van iniciar un període de pràctiques laborals per apropar-se a la inserció al mercat ordinari. Per facilitar-ho, l’IMET i la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú van signar un conveni de col·laboració.

El programa TIMOL és una iniciativa d’àmbit comarcal amb objectiu de facilitar la inserció al mercat ordinari per a persones amb diversitat funcional. Cada persona participant segueix un itinerari formatiu individualitzat que culmina amb un període de pràctiques laborals per definir l’objectiu laboral i les competències de cadascú. En aquest context, l’Alex i la Marina han tingut la oportunitat d’iniciar-se en el món laboral en un entorn com la Llotja de Vilanova.

En el cas de l’Alex, ha format part del grup de manipulat del peix, que facilita el preparat del peix un cop venut a la subhasta. Les seves tasques han sigut les de posar el peix en capses adequades pel seu transport fins als establiments compradors.

La Marina s’ha centrat en l’àmbit de l’administració donant suport en les tasques d’arxiu i classificació de factures i documentació de cada barca de la Confraria. Per a la Marina, aquesta també ha sigut la primera experiència en el marc del programa TIMOL, i li ha permès la posada en pràctica de les competències laborals i socials que ha estat treballant en els tallers del programa.

Des del programa TIMOL, volem agrair a la Confraria de Pescadors que hagin donat l’oportunitat a tant a l’Alex com a la Marina d’apropar-se a la inserció en el mercat laboral.

El programa TIMOL rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Programa TIMOL

Per més informació:
http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol
http://www.llotjavilanova.com/

 

 

Data Publicació: 04/04/2019