Slideshow image

Sessions de treball sobre la contractació de persones amb diversitat funcional


Ha tingut lloc l’última sessió de treball amb les gestories del Garraf sobre la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual.
Categoria: TIMOL

 

L’Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), de manera conjunta amb el Consell Comarcal del Garraf i diversos ajuntaments de la comarca, ha organitzat un conjunt de sessions tècniques de treball sobre la contractació de persones amb diversitat funcional en el marc del Programa TIMOL.

Aquestes jornades, que s’han realitzat durant els mesos de febrer i març, s’han adreçat als titulars de gestories i assessories donada la rellevància que tenen en l'assessorament de les contractacions de les PIME (principal teixit empresarial del Garraf). El principal objectiu era dotar de recursos de cara a la formalització de contractes, a nivell de subvencions i bonificacions existents, i les especificacions concretes en el cas de la discapacitat intel·lectual.

Les sessions s'han realitzat els següents dies:

- dia 11 de febrer al municipi de Sitges
- dia 19 de febrer a Sant Pere de Ribes
- dia 6 de març a Vilanova i la Geltrú

Des del TIMOL, volem agrair als membres dels municipis de la comarca que s’han implicat en la preparació i difusió d’aquestes sessions per tal de facilitar i afavorir la inserció laboral de persones amb diversitat funcional. I alhora a tots els participants per l’interès mostrat en el programa TIMOL.

EL programa TIMOL és una iniciativa d’àmbit comarcal amb objectiu de facilitar la inserció al mercat ordinari per a persones amb diversitat funcional i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Programa TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

 

Data Publicació: 11/03/2019