Slideshow image

Començar P3, nova xerrada


Si el vostre fill o filla començarà P3 a l'escola el proper setembre, aquesta xerrada us interessa. Com funciona la preinscripció i quins canvis emocionals i educatius podem esperar, seran alguns dels temes que es tractaran.

Categoria: Educació

Bé sigui el pas de la llar d'infants a l'escola o el primer contacte de l'infant amb un centre educatiu, el moment de començar P3 a l'escola és una fita important per la majoria de famílies. La tria de l'escola i l'inici del curs suposen dies de nervis, dubtes i emocions.

La xerrada que us proposem constarà de dos parts. Una primera part on parlarem del procés de preinscripció, com ara la sol·licitud, la tria del centre, el sistema de puntuació o el sorteig, i una segona part que versarà sobre els possibles canvis emocionals que podem esperar en aquesta etapa, el funcionament general dels centres educatius, i com podem ajudar als nostres fills i filles a fer front als neguits i nervis que segurament tindran.

L'activitat es durà a terme a la llar d'infants El Gavot, a les 15.30 hores del dimecres 20 de març, i s'adreça a les famílies amb infants que el proper curs començaran a P3 o a qualsevol persona interessada en el tema.

La inscripció és gratuïta prèvia inscripció al següent formulari, trucant al telèfon 93 814 0440 (pregunteu per Cristina Lorente) o bé al correu electrònic clorente@imet.cat.

 

Data Publicació: 07/03/2019