Slideshow image

Xerrada "El pas de primària a secundària"


Dijous 21 de març a les 18 hores us esperem a la sala d'actes de l'IMET per parlar del "Pas de primària a secundària", parlarem dels principals canvis que es produeixen tant a nivell emocional com educatiu.
Categoria: Educació

 

 

EL PAS DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA

 

Data: dijous 21 de març de 2019

Hora: a les 18 hores

Lloc: Sala d'actes de l'IMET (c/Unió, 81)

 

 

El pas a secundària és una situació que preocupa a la majoria de famílies, a banda dels propis nois i noies que han de viure aquesta experiència. És un moment de trànsit important, on sorgeixen pors i preocupacions a vegades innecessàries.

Es tracta d'una nova etapa amb diversos canvis objectius: els fills passen a un altre centre educatiu diferent, on hauran de conviure amb altres nois i noies i, la majoria, més grans que ells. A més, tindran més hores de classe, més assignatures, més professors i, probablement, nous companys.

A la xerrada parlarem dels principals canvis que es produeixen entre les dues etapes educatives, tant a nivell emocional com educatiu. Es donarà a conèixer què impliquen aquests canvis i s'afavorirà el coneixement de la secundària per part de les famílies, amb l'objectiu de facilitar el suport als fills i filles en aquesta transició.

 

Destinataris
Pares i mares amb fills a 5è i 6è de primària i a qualsevol persona interessada en el tema.

Inscripció
Gratuïta, prèvia inscripció al següent formulari, trucant al telèfon 93 814 0440 (pregunteu per Cristina Lorente) o bé al correu electrònic clorente@imet.cat

 

Designed by Freepik

Data Publicació: 6/03/2019