Slideshow image

Col·laboració entre el projecte Trànsit i la regidoria d'Esports


Esports col·labora en donar visibilitat el projecte Trànsit d’Imet mitjançant el reciclatge de les pancartes del Juanita’s 2018
Categoria: PFI-Adaptat

 

El passat 22 de febrer el Projecte Trànsit va rebre la visita de la Tècnica d’Esports Mònica Coll i de la dissenyadora Claudia Alemany. Aquesta segona trobada, va servir per a que els nois i noies del projecte presentessin el prototip de bossa que els havien encarregat reutilitzant les 80 pancartes del Juanita’s 2018.

Els joves els van explicar el procés d’elaboració: experimentant amb els materials, distribuint en grups les diferents tasques com netejar, marcar, retallar i cosir... fins arribar a la bossa prototip que en la reunió es va aprovar. Aquest primer disseny, ha estat fruit de tot un treball creatiu, organitzatiu i de planificació molt enriquidor pel grup. La Claudia i la Mónica varen ajudar a millorar el prototip amb les seves idees en la fase d’elaboració i acabats.

La regidoria d’Esports, en aquest Juanita’s 2019, continuarà col·laborant amb Trànsit, el que agraïm, perquè trobades com aquestes, són la millor forma de encoratjar i motivar als joves per continuar tirant endavant el projecte.

 

 

Data Publicació: 01/03/2019