Tastet de l’ofici d’ajudant de cuina dels participants del programa TIMOL


El passat dijous, el programa TIMOL realitza un taller pràctic de cuina al Centre Cívic de la Geltrú.
Categoria: TIMOL

 

Un dels punts claus del programa TIMOL és el disseny personalitzat de l’itinerari de cada persona participant en funció dels seus objectius laborals, les habilitats i les capacitats. D’aquesta manera la customització dels tallers facilita un millor aprofitament del programa. Un dels tallers que s’estan realitzant actualment és el de competències laborals que té per objectiu apropar diferents oficis al llarg de tot el curs.

En el marc d’aquest taller, les persones participants han pogut fer un tast de l’ofici de cuina a les instal·lacions del Centre Cívic de la Geltrú. Durant les prop de dues hores que va durar la sessió, es van elaborar tres pizzes tot tallant els ingredients principals i col·locant-los a sobre de la massa. A part de passar una estona molt entretinguda, va permetre adonar-se de les habilitats de coordinació manipulativa, acceptació de l’autoritat i sobretot de treball en equip.

Des de l’IMET, volem agrair a l’equip del Centre Cívic de la Geltrú que ens han facilitat l’espai i les instal·lacions per poder dur a terme el tast de l’ofici de cuina.

El programa TIMOL és una iniciativa d’àmbit comarcal amb objectiu de facilitar la inserció al mercat ordinari per a persones amb diversitat funcional i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Programa TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

 

Data Publicació: 20/02/2019