Empreses i persones participants del programa TIMOL col·laboren amb Radio Maricel


Finalitza la sèrie de 3 entrevistes en que persones participants del programa TIMOL juntament amb les empreses on treballen van compartir les seves experiències
Categoria: TIMOL

 

La Marta Domínguez i el Jose M. Barberà, acompanyats de la seva tutora Isabel Galán, van ser els primers entrevistats. La Marta va explicar com és el dia a dia de la primera emprenedora del TIMOL que es dedica a fer tallers de sensibilització sobre la discapacitat visual. El Jose M. va compartir la seva experiència a l’empresa Valoriza on treballa d’operari de manteniment de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Clicant aquí podreu tornar a escoltar aquesta entrevista.

El protagonista de la segona entrevista va ser l’Ivan Moreno que juntament amb en Josep Soler van explicar l’experiència a l’Eco de Sitges. L’Ivan fa més de 2 anys que treballa cada cap de setmana repartint i venent l’Eco a Sitges i Sant Pere de Ribes.

Clicant aquí podreu tornar a escoltar aquesta entrevista.

Finalment, aquesta setmana ha sigut el torn de l’Hotel Melià, un referent en el sector de l’hostaleria de la comarca del Garraf. Susana Luque en representació de l’hotel ha acompanyat a la Blanca Ibañez i al Rafael Borrego en aquesta oportunitat per compartir el seu dia a dia com ajudants de cambrers i rentaplats.

Clicant aquí podreu tornar a escoltar aquesta entrevista.

Aquestes entrevistes s’han emmarcat dins de la campanya de difusió de les sessions tècniques de treball sobre contractació de persones amb diversitat funcional que tindran lloc del 11/02 al 06/03. Aquestes jornades estan orientades a gestories, assessories i persones interessades en els conceptes relacionats amb aquest tipus de contractacions. Per rebre més informació sobre aquestes jornades, podeu enviar un correu a mrobla@imet.cat

El programa TIMOL és una iniciativa d’àmbit comarcal amb objectiu de facilitar la inserció al mercat ordinari per a persones amb diversitat funcional i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Des del programa TIMOL, volem agrair a l’equip de Nivell10 i a Radio Maricel que hagin donat l’oportunitat als participants del TIMOL i a les empreses col·laboradores d’explicar la seva experiència en la contractació de persones amb diversitat funcional.

 

 

Data Publicació: 01/02/2019