El Miguel Capdevila, nova inserció del programa TIMOL


En Miguel Capdevila ha començat a treballar en el sector del comerç de la mà de l’empresa Mac-Ser
Categoria: TIMOL

 

L’empresa Mac-Ser ha optat per confiar en el programa TIMOL per cobrir una necessitat d’una de les seves principals empreses clients. Donada l’alta rotació de producte, l’empresa s’ha vist amb la necessitat de contractar un ajudant per distribuir caixes de producte i ajudar en la preparació de la botiga abans de la obertura.

El Miguel és un participant del programa TIMOL on va entrar després de cursar el Programa de Formació i Inserció (PFI) d’auxiliar de comerç i atenció al públic. Durant la seva etapa formativa, ha realitzat pràctiques laborals com a reposador i auxiliar de comerç. Actualment està treballant com ajudant de menjador fent tasques de preparació de carro de menjar i servei de taules, entre d’altres.

Aquesta nova oportunitat, li dóna la possibilitat d’ampliar la jornada laboral combinant les dues feines i consolidar les seves habilitats en l’àmbit d’auxiliar de comerç.

El programa TIMOL és una iniciativa d’àmbit comarcal amb objectiu de facilitar la inserció al mercat ordinari per a persones amb diversitat funcional i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Des del programa TIMOL, volem agrair a l’empresa Mac-Ser que hagin donat l’oportunitat al Miguel de continuar aprenent i apropar-se cada cop més a la plena inserció en el mercat laboral.

 

Programa TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

https://mac-ser.com/

 

 

Data Publicació: 20/12/018