Aprenem a desxifrar el llenguatge Braille amb la Marta


En el marc del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat, la Marta Domínguez impartirà un taller per aprendre a desxifrar el llenguatge Braille a la Biblioteca Josep Raventós de Sitges.
Categoria: TIMOL

 

La Marta és una participant del programa TIMOL que ha dissenyat un conjunt de tallers per sensibilitzar als joves (de 6 a 12 anys) sobre determinats aspectes de la discapacitat visual. Avui, en el marc del Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat, ens ofereix la possibilitat d’aprendre unes nocions bàsiques sobre el llenguatge Braille. Durant el taller, les persones participants podran adonar-se de les dificultats que tenen les persones amb ceguesa, o baixa visió, per poder llegir i escriure.

El taller tindrà lloc a la Biblioteca Josep Raventós de Sitges a les 17:30h. Cal inscriure’s prèviament mitjançant correu electrònic (b.sitges.sr@diba.cat) o bé trucant al 93 894 11 49.

L'objectiu del programa TIMOL és la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual a l'empresa ordinària, mitjançant una metodologia de treball amb suport. Aquest programa és una iniciativa d’àmbit comarcal que persegueix l’objectiu de trobar llocs de feina al mercat normalitzat per a persones amb altres capacitats i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Programa TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol https://bibliositgessr.wordpress.com/2018/11/23/taller-familiar-desxifrem-el-braille/

 

Data Publicació: 03/12/2018