Treballant per la inclusió a la Fira de Novembre


Per tercer any consecutiu, s’aposta per la inclusió de les persones amb diversitat funcional en el marc de la Fira de Novembre.
Categoria: TIMOL

 

En aquesta nova edició de la Fira de Novembre, que tindrà lloc el proper cap de setmana, s’ha tornat a establir una relació a tres bandes entre el Programa TIMOL, la Fira de Novembre i Vigilancia y Sistemas, l’empresa adjudicatària dels serveis d’atenció a les persones visitants. Aquesta relació s’ha fet efectiva amb la contractació de persones amb diversitat funcional cobrint posicions de control d’accessos i d’atenció al ciutadà.

L’empresa Vigilancia y Sistemas ha confiat en el programa que desenvolupa l’IMET per realitzar aquestes contractacions. Un cop més la metodologia de suport ha demostrat ser un element decisiu a l’hora de trencar barreres en aquest tipus de contractació.

EL Programa TIMOL és una iniciativa d’àmbit comarcal que persegueix l’objectiu de trobar llocs de feina al mercat normalitzat per a persones amb altres capacitats i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf.

Ja fa dues temporades que algunes persones participants han tingut l’oportunitat de treballar a l’estand del Carnaval de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L’experiència continua essent positiva, i per això no han dubtat en tornar a comptar amb els nostres participants.

En aquesta edició, donat el cas que alguns alumnes han realitzat el curs de control d’accessos, l’empresa els ha volgut donar la oportunitat de posar en pràctica allò que han après.

Des del programa TIMOL, volem agrair a l’empresa Vigilancia y Sistemas que hagin donat l’oportunitat, als nostres participants, de continuar aprenent i apropar-se cada cop més a la inserció en el mercat laboral.

Projecte TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

http://www.firadenovembre.cat/

 

Projecte subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació i finançat amb fons procedents del FSE

Data Publicació: 08/11/2018