S’inicia a l'IMET el curs 2018/2019 del Programa de Formació i Inserció adreçat a joves


Presentació del nou curs del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PTT i PIP)
Categoria: PFI-PTT

 

El passat divendres la sala d'actes de l'IMET va acollir la presentació del nou curs del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PTT i PIP).

El gerent de l'IMET, Jordi Palacios, ha donat la benvinguda a la seixantena de nois i noies que s'integren en 4 cursos amb diferents perfils professionals. (Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic (ordinari i adaptat), Auxiliar de fabricació mecànica i Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics).

En aquesta ocasió ens han acompanyat 3 alumnes del PFI d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic (ordinari i adaptat) de la promoció anterior, per explicar la seva bona experiència pel seu pas pel programa i per animar a l’alumnat actual a tirar endavant el nou curs escolar. Dos d’ells iniciaran enguany un cicle formatiu i un altre s’ha incorporat al mercat laboral.

En total són 60 nois i noies els que han començat un d'aquests quatre cursos. Així, fins al juny de 2019, l'alumnat realitzarà 1.000 hores repartides en mòduls de formació general (matemàtiques, llengua, orientació...), formació professional i pràctiques formatives en empreses.

Aquest programa esta organitzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'IMET. S'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que han finalitzat l'ESO sense assolir el graduat i que necessiten d'un suport en orientació personal i professional que possibiliti la seva inserció laboral o bé el seu retorn al sistema educatiu.

 

Data Publicació: 17/09/2018