Slideshow image

Les llars d'infants municipals de Vilanova i la Geltrú mantenen per al curs vinent el nombre de places per a infants de 0 a 3 anys


Les enquestes de satisfacció entre les famílies usuàries de La Baldufa i de L'Escateret puntuen amb un notable alt el servei que ofereixen ambdós centres.

Categoria: Educació

Les llars d'infants municipals de La Baldufa i L'Escateret ultimen els preparatius per acomiadar l'actual curs escolar, mentre comencen a planificar el curs 2018-2019, que s'iniciarà el dimecres 12 de setembre, seguint el calendari oficial del Departament d'Ensenyament.

Com cada any, i abans de la finalització del curs, ambdues llars d'infants municipals porten a terme un procés de reflexió interna per avaluar el funcionament dels centres. Un dels mecanismes principals per realitzar aquesta avaluació són les enquestes de satisfacció que s'entreguen a les famílies de les llars per tal de conèixer la seva opinió sobre diversos aspectes dels centres i obtenir una valoració general dels mateixos.

Així, la valoració general de les llars d'infants municipals és molt positiva, atès que la mitjana de les puntuacions que atorguen les famílies és, en una escala de 1 a 10, de 8,55.

Dels resultats de les enquestes destaca que el 95% de les famílies que van respondre el qüestionari van triar La Baldufa o L'Escateret com la seva primera opció en el moment de fer la preinscripció, i que els tres principals motius per escollir aquests centres van ser els equipaments i les instal·lacions (74%), seguit de la proximitat al domicili o a la feina (63%) i del projecte educatiu (54%).

El seu model pedagògic, pioner en molts casos, és un dels aspectes que més es valora per part de les famílies usuàries, així com la relació i el tracte directe que mantenen amb les educadores i personal del centre.

L'oferta de places a les llars d'infants municipals és de 209. A La Baldufa n'hi corresponen 107, mentre que a l'Escateret el nombre total de places és de 102. I si bé el termini de matriculació ja ha finalitzat, ambdós centres encara disposen de places en determinades franges d'edat, de manera que és possible poder sol·licitar alguna de les places disponibles de cara al curs vinent.

Més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=la-baldufa
http://www.imet.cat/index.php?page=l-escataret

Data Publicació: 17/07/2018